Klubmodul henter siden
Yoga 21 NOV 23
Tilmeldingsfrist er overskredet

Yoga til cykelryttere

Forbedr din præstation på cyklen med yoga

Denne time er speciel tilrettelagt cykelryttere og fokus vil være på at strække og styrke kroppen til gavn for din præstation på cyklen. Samtidig vil du selvfølgelig blive præsenteret for åndedrætsteknikker og afspænding, det kan hjælpe dig til større mental ro og fokus i din hverdag såvel som på cyklen.

Over tid bliver vi mindre smidige og kroppens naturlige bevægelighed mindskes. Yoga kan hjælpe dig til større smidighed og velvære i din hverdag, men også give dig en bedre forudsætning for din træning på cyklen.

Cykling træner overvejende de store muskler, mens den ikke er særlig effektiv træning af de mindre muskler, som stabiliserer dine led og gør dine bevægelser mere effektive. Netop dette kan en god yogarutine hjælpe dig med.

Yoga er også effektiv core- og styrketræning, som afhjælper og forebygger ubalancer og øger din komfort og udholdenhed på cyklen.

Alle kan være med UANSET yogaerfaring.

Underviseren er yogainstruktør Lotte Holk Hansen. Lotte er uddannet yoga, pilates og  mindfulnessinstruktør og har undervist i yoga de sidste 8 år.

Mvh Lotte

Ps. Medbring indendørs sportstøj (bare fødder), tæppe og liggeunderlag. Lotte har nogle få liggeunderlag. Udfyld derfor feltet "har selv liggeunderlag".

Pps. Bordene i klublokalet skal stables langs væggen og stolene flyttes. Derfor beder vi 2 personer om at møde ca. 15min før for at klargøre lokalet. Tilmeld dig under "klargør lokalet".

Ppps. Max personer i lokalet er 12. Yoga gennemføres kun såfremt der er min. 8 tilmeldte.

Tilmeldte
11 /12
Tilmeldingsfrist
16.11.2023
Tidspunkt
21.11.2023 kl. 16.00 - 21.11.2023 kl. 17.30
Sted
Klubben
Pris
40,00 kr.