Cykel Motion Viborg Nyhedsbrev 24/1                  af 9 MAR 2023

 1. Racercykelsæsonen starter med sæsonstart 23-24 MAR og hjælperaften 25 MAR. Tilmeld jer og deltag i klubbens aktiviteter of foreningsarbejde

 2. Hjælperaften er vigtig for at afvikle alm. træning, sociale aktiviteter, udpegning af kaptajner m.m. i første halvår. Som webmaster har jeg hidtil lagt aktiviteterne ind på Klubmodul (KM), men i denne sæson vil vi forsøge at lade arrangøren/(kaptajnen) selv gøre det. Jeg har kun været et forsinkende led med risiko for fejl. Ved at arrangøren selv lægger det på KM er der ingen forsinkelse, ingen fejl og kaptajnen kan ændre/aflyse træningen med besked til deltagerne. Alle kaptajner har fået tilladelse til at lægge træning på KM (andre arrangører kan få det ved henvendelse til undertegnede). Du skal ind på CMV hjemmeside (Klubmodul) på din PC og trykke på ikon i højre hjørne "Admin clubsystem". Herefter trykker du på et kalenderikon. Nu kommer der en side, som blot skal udfyldes som beskrevet. "baggrundsfarven" for cykling er #fa5858 rød (for aktiviteter i klublokalet er farven#fa5858 grøn), men har kun kosmetisk betydning. Hvis du vil invitere deltagere til aktiviteten/træningen, skal du trykke på ""TILFØJ DELTAGERE". Her kan du invitere alle 130 medlemmer (Kontingent (K)) eller udvalgte. Herefter FLYT, VÆLG ALLE, OVERFØR TIL DELTAGERLISTEN. Husk at trykke gem. Du kan altid slette og ændre med eller uden besked til deltagerne.  Jeg vil undervise på hjælpeaftenen.

Så mød op og tilbyd din assistance 25 MAR kl. 1900.

3. ”Wall of fame” ny opslagstavle er sat op i klubben med billede af medlemmer, som deltager i foreningsarbejde. Vi mangler nogle portrætbilleder.

4. Kommunikationsstrategi er fortsat centreret om KM trods dets fejl og mangler. Bestyrelsen har dog ikke kunne finde et system, som er bedre eller en webmaster, som kan administrere det mere brugervenligt. Facebook (FB) er mere brugervenligt, men kan ikke erstatte KM. FB kan dog på glimrende vis supplere KM, hvorfor FB er en del af CMV,s officielle strategi:

- KM alle aktiviteter som klubben arrangerer plus div. info

- FB supplerende information og alternativ træning m.m.

Alle medlemmer opfordres til at logge ind på CMV,s side på FB

5. Bike Key bruges til at registrere cykler med en sticker på cyklen m. QR-kode (som nummerplade). Klubben sælger ud af dem til 10kr stykket. Se nærmere på

  https://www.bikekey.com/          

6. Cykelaftale med VMTB og Hald Ege til fælles træning og andre aktiviteter er lagt på KM under ”DIVERSE” ”AFTALER”. Herved kan medlemmer i CMV træne med de øvrige klubber gratis. Det kræver blot at man møder op til de to andre klubbers planlagte træning iført CMV klubdragt (der kan dispenseres for nye medlemmer uden klubdragt og i dårligt vejr).

7. CMV har 125 medlemmer (heraf 16 kvinder)

Ingen nye medlemmer siden sidste nyhedsbrev 23/2 af 17 DEC 23

8. MTB opdatering. CMV er medlem af VTA, som laver MTB spor. CMV betaler pr. MTB-rytter som bruger MTB-spor (ikke skovveje/grusveje). Derfor opdater din profil mht MTB og skive kun ja såfremt du bruger MTB-spor. Svar nej hvis du kun bruger din MTB/gravel til at køre på alm. skovveje/grusveje.

  

Med venlig hilsen

 

Carsten Simmelsgaard

Formand for CMV, køreudvalget og webmaster