1. Ny hjemmeside v. Klubmodul (KM).

1.1 Persondataforordningen fra EU også kaldet GDPR (General Data Protection Regulation) har ramt os alle, også CMV, hvor KM dog sørger for at data behandles lovligt bl.a. hvor lang tid vi skal beholde oplysninger om afgåede medlemmer, hvilke oplysninger vi gemmer og hvordan etc. Der er dog nogle områder, som vi skal være opmærksomme på:

a. Billeder, navn, tlf. etc. af nogle medlemmer er offentlig tilgængelig på hjemmesiden. Her skal det enkelte medlem underrette undertegnede, hvis man ikke ønsker nogle af disse oplysninger offentlig tilgængelig. Normalt offentliggør en klub bestyrelse, udvalg og instruktører, men i CMV er det udvidet til nogle alm. medlemmer for at vi kan bruge ”Adresselisten” på app’en.

b. Udlevering af medlemslisten til LookFit, Fitness.dk og evt. andre med henblik på en bonusaftale. Dette er godkendt af Datatilsynet med den klausul at medlemmer kan bede om at blive taget af denne liste til aftalepartnere.

c. Fordeling af nyhedsbrev og andre informationer til alle medlemmer skal foregå via Bcc så medlemmernes samlede e-mails ikke er offentlig tilgængelig. Når det foregår via KM er det ikke noget problem

1.2 Leje af klublokale, cykelholdere, cykelkuffert, trailer og videoprojektor vil pr. 1 OKT 2018 foregå via hjemmesiden mod betaling: 250kr pr dag for klublokale, 10kr pr dag for resten.

2. Renovering af køkken i klublokalet vil snarest sættes i værk under ledelse af Poul Glintborg. Målet er at kunne servicere 36 spisende gæster. Klubfester i det nye år vil blive i klublokalet.

3. CMV’s aftale med LookFit ophører, men kontingentet for CMV’s medlemmer kan fortsætter uden forhøjelse indtil videre såfremt man melder sig ind i Fitness World. CMV har bedt om at få en ny aftale med Fitness World.

4. Kammeratskabspokal skal uddeles ifm klubfesten 22 SEP. Webhjælp vil forsøge at etablere en afstemning på hjemmesiden. Hvis det ikke lykkes kan man blot sende en e-mail til undertegnede med forslag til kammerat og motivation.

5. Lang tur 8 SEP er pt uden kaptajn. Kandidater bedes hen ved sig til undertegnede

6. Medlemmer i CMV er 175

Nye medlemmer siden 17 MAJ 2018:

Heine Holm Nielsen


Vh

Carsten Simmelsgaard

Formand for CMV