Cykel Motion Viborg Nyhedsbrev 8/17 af 23 DEC 2017

1. Ny hjemmeside v. Klubmodul (KM).

Status

D.d. har 91 medlemmer oprettet en profil. De resterende 80 restanter vil blive kontaktet af bestyrelsen/webmaster for at få hjælp med log in. Det er vigtigt at alle medlemmer har en profil på den nye hjemmeside.

Plan for ny hjemmeside

KM hjemmeside overføres til vores nuværende domæne www.cykelmotionviborg.dk senest 14 JAN 18 inden opkrævning af kontingent via KM. Herefter har vi kun en hjemmeside. Datoen skal bekræftes af KM.

Nuværende mail fastholdes hvis muligt

Medlemmer uden e-mail oprettes af webmaster med speciel e-mail adr. og kontingent opkræves manuelt

Data fra gammel hjemmeside gemmes indtil dataoverførsel er tilfredsstillende

Detaljer mht. brug af KM hjemmeside aftales løbende. Dog skal minimum input foregå via webmaster. Rettigheder fordeles til relevante medlemmer. P.t. har bestyrelse og turudvalgsleder fået ”event” til at oprette events/begivenheder i kalenderen. Chr. Greve har således oprettet udlandstur 2018 og Knud-Erik Bornhardt har oprettet Korsika 2018.

Problemer med hjemmesiden/App’en skal sendes til undertegnede helst med en udførlig forklaring og et skærmbillede af problemet. Hvis jeg ikke kan løse problemet har jeg en linje til KM support. P.t arbejder KM og jeg med manglende visning af 2 events på app’en. Problemet mht. Mastercard forventes løst i nærmeste fremtid.

For restanter:

I bedes oprette jeres profil (husk et portrætbillede mindre end 2MB og ekstra felter) via nedenstående link.

https://cykelmotionviborg.klub-modul.dk/cms/profilemaintenance.aspx

I er ikke medlemmer (ud fra klubmoduls kriterier) førend I har betalt kontingent, som jeg symbolsk har sat til 1 kr plus gebyr i alt 2,20kr. Under "Tilmelding" tryk på "Kontingent" og I bliver bedt om at betale 2,20kr. Derved kan I bruge systemet mht tilmeldinger mv. Til januar skulle I få en alm. opkrævning fra Klubmodul på 400kr. Hvis du har problemer med log ind giv mig et kald eller e-mail og jeg vil hjælpe. Jeg vil også være til rådighed på klubaften mandag den 8. januar 2018

2. Aftale med fitness klubber

Chr. Greve har hos Fitnes.dk skaffet en ny firmaaftale, som er rundsendt. CMV har også en firmaaftale med LookFit, som er lagt på den nye hjemmeside. Bestyrelsen har ingen holdning til hvilken aftale, som er bedst for det enkelte medlem, da ingen af centrene er sponsorer hos CMV.

3. Jule- og nytårshilsen

Hvis alt går vel bliver dette årets sidste nyhedsbrev og alle medlemmer med jeres familie ønskes en glædelig jul og godt nytår.

Vh

Carsten Simmelsgaard

Formand for CMV