7. Sikkerheden med de lagrede betalingskort på hjemmesiden er meget høj. Klubmodul benytter Scandinaviens største PSP udbyder Dibs: https://www.dibs.dk/sikkerhed
 
6. Galleri. Jeg har som webmaster indsat diverse billeder i galleri. Med tiden bliver det organiseret bedre, helst med en redaktør, som har forstand på billeder og interesse for det. Målet må være at der bliver indsat billeder lige efter en begivenhed på en struktureret måde. Vi efterlyser en billedredaktør!!!
 
5. Events, hvor tilmeldingsfristen er udløbet, vil ikke blive vist på app'en som event, men kan ses i kalender. Event tilmeldinger på app'en viser kun dine tilmeldinger,.
 
4. Klubmesterskaberne er sat ind i kalenderen med foreløbig datoer. Prøv at se hvordan det virker. De endelige datoer skal koordineres med øvrige aktiviteter og godkendes af bestyrelsen.
 
3. Bemærk 3 felter under profil: nøgle til klubhus, MTB, indmeldt dato. Udfyld dem ved lejlighed. Gå unde "min profil" se  "+Ekstra information"
 
2. Betaling med Mastercard i Klubmodul reserverer ekstra små beløb og kræver opdatering af betalingskort. Problemet forventes dog løst i nærmeste fremtid. Ingen problemer med Dankort.
 
1. Klubmodul design er under udarbejdelse. Bestyrelsen håber og regner med at det er klar inden 1 FEB 2018