Cykel Motion Viborg Nyhedsbrev 7/2017 af 12 DEC 2017

1. Ny hjemmeside.

Status

D.d. har 57 medlemmer oprettet en profil, heraf har 37 betalt ”kontingent” og kan derfor betragtes som medlemmer iht . den nye hjemmeside. Hvis du er i tvivl om du har betalt, kan du under tilmelding trykke på kontingent og siden vil sige om du har betalt. Bemærk at bestyrelsesmedlemmer og inspektøren er gratister og skal ikke betale kontingent. Vi kæmper videre indtil alle 171 nuværende medlemmer er oprettet på den nye hjemmeside. Hvis du har glemt brugernavn kan du få det af mig. Hvis du har glemt password, må du trykke på ”glemt password”.

Gammel og ny hjemmeside

er to forskellige hjemmesider med to forskellige webmasters: Bjarne og mig. På den nye hjemmeside (skabt af Klubmodul) skal I selv lave brugernavn (blot ikke med bindestreg ”-”) og password. Den gamle hjemmeside har sit eget brugernavn og password. Løbende vil Bjarne, jeg og Klubmodul overføre data fra den gamle til den nye hjemmeside. Designet bliver også ændret efter vores ønsker.

Nye sider

Indtil vi har skabt det nye design på den nye hjemmeside vil diverse informationer (nyhedsbreve, vedtægter, aftaler med fitness centre, info om klubmodul o.lign.) blive lagt under ”nyheder” som kun kan ses i App’en.

Ekstra felter

På jeres profil skal I angive om I har nøgle til klubhus og om I cykler på MTB i skoven. Det er altså ikke nok at man har en MTB, som kun bruges på asfalt eller ikke bruges.

App’en

hentes som ”Klubmodul”. Vælg Cykling, Cykel Motion Viborg i drop down menuen. Herefter skal du logge ind via dit selvvalgte brugernavn og password fra hjemmesiden.

Log ind

I bedes oprette jeres profil (husk et portrætbillede mindre end 2MB og ekstra felter) via nedenstående link.

https://cykelmotionviborg.klub-modul.dk/cms/profilemaintenance.aspx

I er ikke medlemmer (ud fra klubmoduls kriterier) førend I har betalt kontingent, som jeg symbolsk har sat til 1 kr plus gebyr i alt 2,20kr. Under "Tilmelding" tryk på "Kontingent" og I bliver bedt om at betale 2,20kr. Derved kan I bruge systemet mht tilmeldinger mv. Til januar skulle I få en alm. opkrævning fra Klubmodul på 400kr. . Hvis du har problemer med log ind giv mig et kald eller e-mail og jeg vil hjælpe. Jeg vil også være til rådighed på klubaften mandag den 18. december

2. Klubaften med juleafslutning mandag den 18. december

vil vi traditionen tro servere gløgg og æbleskiver. Og hjælpe med log ind på den nye hjemmeside.

3. Støtte til Viborg Trial Arena (VTA)

Ifm. Klubaften 4 DEC præsenterede formanden og CMV rep. i VTA bestyrelse sagen vedr. CMV støtte til VTA. Efter briefingerne blev sagen debatteret og da støtten ikke længere var aktuel blev der set fremad, hvor formanden lovede at undersøge ved en uvildig jurist om bestyrelsen havde overtrådt vedtægterne og om bestyrelsen kunne gøres personlig økonomisk ansvarlig ved et evt. tab. Viborg Idrætsråd og Kommune er kontaktet for at få disse råd. Resultatet skulle gerne foreligge inden generalforsamlingen 5 FEB 2018.

Vh

Carsten Simmelsgaard

Formand for CMV