Cykel Motion Viborg Nyhedsbrev 3/17 af 22 MAJ 2017

1. Hønehøjløb.

Det er ved at være tid til årets Hønehøjløb, som køres torsdag den 8. juni kl. 18.00. Der køres som vanligt 10 omgange på en 6,2 km strækning med 60 højdemeter.

Det er et af de løb, som CMV sponsorerer. Tilmelding skal ske via hjemmesiden senest den 6. juni. Deltagerlisten sendes til arrangørerne af løbet, så når I kommer derud, skal I bare oplyse navn og at I er tilmeldt gennem CMV.

Løbet starter kl. 18.00 og med indskrivning fra kl. 17.15. Der er fælleskørsel derud fra klubhuset kl. 17.00. Der køres i roligt tempo, og vi tager et kig på ruten, når vi kommer derud, hvis der er stemning for det.

Efter løbet serveres en pølse og en øl/vand, som kan skylles ned sammen med røverhistorier fra løbet.

2. Cykelkuffert til udlån.

CMV har indkøbt 3 cykelkufferter til udlån. Bestyrelsen tillader, som en forsøgsordning, at medlemmer kan låne en ekstra kuffert (til en ekstra cykel eller til en rejseven, som ikke er medlem af CMV). Den 2. kuffert kan dog tidligst reserveres 14 dage inden brug.

3. Hjælpere savnes til:

- lang tur lørdag den 3. juni

- sponsorløb søndag den 18. juni

Henvendelse til undertegnede

- Hærvejsløb fredag den 24. juni

Henvendelse til Jann Ribergaard

4. MobilePay

var lovet klar for flere uger siden, men nu skulle det være ganske vist, at det bliver klar i næste uge. Danske Bank kan ikke give en mere præcis dato og lover intet.