Cykel Motion Viborg Nyhedsbrev 5/2017 af 30 NOV 2017

1. Log in på ny hjemmeside.

Som flere af jer ved, er CMV ved at få ny hjemmeside hos Klubmodul. I bedes oprette jeres profil (husk et portrætbillede mindre end 2MB) via nedenstående link.

https://cykelmotionviborg.klub-modul.dk/cms/profilemaintenance.aspx

I er ikke medlemmer (ud fra klubmoduls kriterier) førend I har betalt kontingent, som jeg symbolsk har sat til 1 kr plus gebyr i alt 2,20kr. Under "Tilmelding" tryk på "Kontingent" og I bliver bedt om at betale 2,20kr. Derved kan I bruge systemet mht tilmeldinger mv. Til januar skulle I få en alm. opkrævning fra Klubmodul. Målet er at hjemmesiden er færdig pr. 1 FEB 2018. I overgangsperioden må I bruge begge hjemmesider. Diverse data fra den gamle hjemmeside vil løbende blive overført og designet vil blive opdateret. Har nogen problemer eller gode forslag er I mere end velkomne til at skrive/ringe til mig, eller mød op til klubaften. Jeg har en hotline til Klubmodul support.

2. Klubaften mandag den 4. december.

Ifm renovering CMV’s klublokale vil overskydende effekter (cykeltøj, værktøj, cykeldele mm) udloddes til medlemmerne på klubaften mandag den 4. december kl. 1900. Her vil jeg også være til stede og besvare spørgsmål om den nye hjemmeside. Så mød op og få en stump med hjem plus kaffe m. kage. Jeg har inviteret bestyrelsen og inspektøren til aftenen på den nye hjemmeside.

3. Støtte til Viborg Trial Arena (VTA)

VTA, som tidligere hed Viborg MTB Spor, er i fuld gang med at etablere 100km MTB spor, som forventes færdig foråret 2018. Nu mangler VTA likvide midler pga løbende lønudgifter og sen udbetaling af fondsmidler. Derfor har Viborg 3 cykelklubber (CMV, Viborg MTB og HEMTB) lovet en bankgaranti på 200.000kr. Her har en enig CMV bestyrelse givet mig mandat til at underskrive en sådan garanti, hvor CMV garantere 80.000kr. Garantien forventes at blive underskrevet snarest.

4. Renovering af klublokale

Er så godt som færdig. Der mangler kun småting som maling i gangen og projektor i loftet og andre mindre ting.

4. Saunagus i Vestbadet

Flere af vores medlemmer anbefaler saunagus, som kan opleves i Vestbadet søndag kl. 10.00-10.30-11.00-11.30. Pris for 4 gus er 75kr inkl. kaffe, isvand og snack. Cafe og saunagus kan også lejes til private selskaber ved henvendelse til Lafs@viborg.dk.