Cykel Motion Viborg Nyhedsbrev 2/17 af 18 MAR 2017

1. Mentorer til nye medlemmer

Kaptajnsudvalget har ansvaret for introduktion af nye medlemmer. Her skal hvert nyt medlem have udpeget en mentor til at guide sig igennem cyklingens ædle kunst og klubbens vaner. Alle CMV medlemmer med en vis erfaring i klubben bør melde sig til dette.

2. Viborg Trial Arena og hjælperaften den 20. marts 2017, kl 1900/2000

Denne aften skal der findes frivillige hjælpere til de programsatte aktiviteter i sæsonen 2017. Vedlagt behov for hjælpere. Hvis man ikke kan komme til hjælperaften, men vil melde sig som hjælper, kan man sende en e-mail til formanden.

Overskydende effekter såsom rester af sidste sæsons klubdragt og gammelt værktøj mm vil blive givet til medlemmerne. Så mød op. Aftenen starter med en briefing om Viborg Trial Arena kl. 1900 efterfulgt af hjælperaften kl 2000.

3. Udlån af værktøj

Værktøjet er principielt beregnet til at blive brugt i CMV lokaler/værksted. Dog giver vi nu mulighed for at låne værktøjet i 24 timer mod at man skriver sig op i en lille bog i værkstedet. Inspektøren har ansvaret for orden, system og udlån værktøjet, mens materiel mester Henrik har ansvar for udskiftning og indkøb af værktøj. Der vil blive opsat et billede af værktøjet (vedlagt) med nr. angivelse (1-9 fra venstre)

Klubben har følgende værktøj:

1. Gevindskærer til pedal ”PedalTap2

2. Aftrækker til pedalarm, 4 stk

3. Krankaftrækker, 3 stk

4. Egerstrammer

5. Torque sæt, måling af drejningsmoment

6. Stor værktøjskuffert ”BBB”

7. Pressfit sæt ”FIRST” i rød boks til krankudtrækning

8. Hjulopretter

9. Kassetteaftager


4. MobilePay pr. x MAR 2017

Swipp er nedlagt pr. 1 MAR 2017 og overtaget af MobilePay. Kassereren forventer at CMV vil være på MobilePay i næste uge. Tlf.nr. vil være det samme: 25 13 53 47.

5. Sæsonstart, træningsweekend 31 MAR – 2 APR.

Husk træningsweekend, som starter fredag den 31. marts kl 1630. Mød op med friske dæk og godt humør. Her er plads til alle, også dem i mindre god form og med rester af julefedtet.

6. Middag for bestyrelse m.fl. på Golf Hotellet torsdag den 30. marts 2017, kl 1900

Denne takke-middag er i år for Bestyrelse, revisor, inspektør, hjælpere og aktive kaptajner. De pågældende vil få en invitation efter hjælperaften.

7. Cykelkuffert til udlån.

CMV har indkøbt 3 cykelkufferter til udlån. Indtil videre vil systemet være som reservation/udlån af cykelholdere med en kalender. Webmasteren arbejder på en elektronisk løsning.

Mvh Carsten