Cykel Motion Viborg Nyhedsbrev 5/22 af 12 OKT 2022

 

1. Udvikling af CMV

Som annonceret i sidste nyhedsbrev (4/22 af 8 AUG 2022) er bestyrelsen i gang med at udvikle klubben herunder et seminar, pga. for mange aflysning af aktiviteter. Vi holder fast i vores formål: ha’ det sjovt på (racer)cykel med fokus på motion, oplevelser og socialt samvær. Alt andet er op i luften; plejer er en by i Rusland. Nu har vi fået en konsulent fra DGI (Tinna), som vil stå for processen i 5 faser:

  1. Analyse af hvorfor det ser ud, som det gør herunder spørgeskema.
  2. Fremtidsværksted for 15-20 udvalgte. Seminar lørdag formiddag.
  3. Handleplan.
  4. Handlinger.
  5. Opfølgning og evaluering.

Vi er pt i fase 1. Spørgeskema forventes udsendt i uge 43 med svarfrist i uge 48/49. Fase 2 bliver efter uge 49, når spørgeskema er analyseret. Nærmere vil tilgå vedr. fremtidsværksted/seminar. Vi bliver ikke færdig til generalforsamling, hvor der dog gives en status.

2. Registrering af cykler v. Bikekey

Bikekey har lavet et net baseret system til registrering af cykler. Her kan man gratis registrerer sin cykel med billede, stelnummer, købsbevis, m.m. Nummerpladen koster normalt 50kr/stk, men CMV har forhandlet prisen ned så vi kan sælge den til 20kr/stk fra klubben. Foreløbig vil vi få 100stk, men vil bestille flere efter behov. Så køb også en til familie og venner. Se bikekey.com 

 

3. Nye medlemmer til bestyrelsen

Vi har endnu ikke modtaget kandidater til 2 ledige bestyrelsesposter: Hans Peter Leest, kasserer og Claus Monberg er på valg til næste generalforsamling JAN/FEB 2023 og ønsker ikke at genopstille, hvorfor potentielle kandidater bør forberede sig.

 

4. CMV har 151 medlemmer (heraf 15 kvinder)

Nyt medlemmer siden nyhedsbrev 4/22 af 8 AUG 2022

Henning   Hjorth

Catrine     Mikkelsen

Thomas Juul             Pedersen

Tina          Dahl

 

Vh

Carsten Simmelsgaard

Formand for CMV, køreudvalget og webmaster